Logo-Meetings-awards 800

besteevenementenlocatievanhetjaar

Criteria

Er zijn verschillende criteria waarop de evenementenlocaties beoordeeld worden alvorens toegelaten te zijn voor de selectie van locaties die kunnen deelnemen aan de verkiezingen. Het redactieteam van MEETINGS toetst iedere locatie aan deze criteria op basis van bekende informatie uit de markt, bekendheid bij het team van freelancers en recensies. Onder aan deze pagina vindt u tevens de Algemene Voorwaarden van de MEETINGS AWARDS.

De criteria waarop de locaties beoordeeld worden zijn:

1. Ligging van de locatie

Ligt de locatie in een Pittoreske omgeving of in het culturele bruisende centrum van een stad? Wat zijn de ontspanningsmogelijkheden in de buurt om de trainingen af te wisselen met een sportieve of culturele activiteit?

2. Bereikbaarheid

Op welke manieren is de locatie te bereiken – zowel  per auto als met  het openbaar vervoer? Zijn er voldoende parkeergelegenheden op het terrein, hoever is de afstand van de parkeerplaats tot de entree en klopt de routebeschrijving van de locatie?

3. Inrichting

Is er sprake van een flexibele opstelling en wordt er een stimulerende sfeer door middel van de inrichting gecreëerd door middel van de inrichting? Hierbij wordt gelet op het al dan niet aanwezig zijn van audiovisuele hulpmiddelen en wifi en de toegankelijkheid voor gehandicapten.

4. Catering

Welke kwaliteit geeft het à la carte diner en het lopend buffet? Hoeveel mensen kunnen er tegelijk eten en is er een kan met water voor de sprekers aanwezig? Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding en hoe gevarieerd is het aanbod?

5. Service

Wordt er mee gedacht met de klant en wordt er samen naar oplossingen gekeken? Hoe vriendelijk is het personeel? Kunnen er arrangementen op maat worden gemaakt?

Algemene Voorwaarden

Download hier de Algemene Voorwaarden (pdf): Algemene Voorwaarden van de Meetings Awards (2017)

EvenementenLocatie van het jaar AWARD

MeetingsGuide.nl